Vecka 39

Denna vecka har inte varit lång men vi har hunnit med en del. De har börjat på ett nytt kapitel i svenska där vi pratat om internet och fördelar/nackdelar. Vi har även påbörjat ett nytt kapitel i engelskan som handlar om vänner, att kunna presentera en kompis och beskriva denne/denna.
Nu får de vara lediga i 2 dagar och det tror jag de ser fram emot.

På torsdag nästa vecka (den 5/10) ska vi åka till Nils Holgerssongymnasiet och göra ett lantbruksbesök. Vi är borta under förmiddagen och är sedan tillbaka till lunch igen. Vi åker dit och tillbaka i fyra bilar (tack vare er föräldrar). Det ska bli kul att få se något annat ett litet tag.

Sen vill jag ta ett tag igen för detta med luskamning. Vi har fortfarande löss som går i klassen och jag ber er att verkligen kamma igenom era barn, så vi kan stoppa spridningen.

Ha en trevlig helg!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.