Vecka 20

Nu har vi haft en hel skolvecka men den har gått precis lika fort som de korta veckorna… det börjar närma sig slutet av terminen nu. Vi har arbetat med hjärnan och nerverna i biologi, börjar närma oss slutet i samhällskunskapen. Vi har läst om att leva i samhället och de vet nu mycket om familjebildning, skolan och mobbning.
Nästa vecka har vi Elevens val på torsdag då barnen kommer att antingen spela fotboll, ha femkamp eller ha Cluedolive.
På fredag kommer de som behöver skriva om historieprovet göra det. Vill nån träna digitalt finns frågorna här: Repetition med svar – forntiden och vikingatiden (denna gång går de att läsa utan tillstånd).

Bifogar de positiva kommentarer klassen fått från Carin och Cissi angående dagens första lektioner.
Åk 4 18 maj

Ha en trevlig helg!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.