Vecka 23

Denna vecka har varit fylld med en hel del. Trots att barnen nu börjar känna att sommarlovet närmar sig så arbetar de bra, i svenska, biologi och även religion. I torsdags var vi ute hela dagen och cyklade och de var jätte duktiga. Vi avverkade några mil (lite drygt 2) i både uppförs- och nerförsbackar. Det var kul!
Nästa vecka kommer de ha en blandad kompott av ordinarie lektioner, blandade lektioner, samarbetsdag och vattenkrig. På torsdag sista lektionen kommer vi ha vattenlek hela årskurs 4-6. Det är frivilligt att vara med och de får har med sig vattenpistoler och liknande. Jag hoppas på varmt väder även då… för då kommer till och med jag ställa upp.

Gällande fredagen så ser avslutningsdagen ut på detta vis:
* Skoldagen börjar kl 8.00 i klassrummet
* Klockan 9.30 är det gemensam samling för alla i idrottshallen med lite uppträdanden. Föräldrar är välkomna!
* Beroende på när samlingen är klar, så går vi antingen och äter eller så samlas vi i klassrummet.
* Skoldagen slutar kl 12.00 och skolbussarna går hem kl 12.15.

Ha en trevlig helg!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.